понеділок, 11 серпня 2008 р.

Договір підряду

Договір підряду № ________________

м. “___”___________ 2008 р.

ТзОВ _________________________________", в особі директора _______________, діючого на підставі Статуту, надалі - “Підрядник”, з однієї сторони та__________________в особі ______________________, який діє на підставі ________________, надалі - “Замовник” , з другої сторони, надалі „Сторони”, уклали цей Договір про наступне:

1. Предмет договору
1.1. Замовник в порядку та на умовах, визначених цим Договором, дає завдання, а Підрядник зобов'язується відповідно до завдання Замовника виконати за плату роботу в обсязі та на умовах, визначених цим Договором.

2. Відомості про роботу
2.1. Згідно цього Договору Підрядник виконує передбачену в п. 1.1 цього Договору роботу: складання бази документів, в строк __________ тижнів після попередньої оплати робіт згідно з рахунком Підрядника.
2.2. Перелік бази документів встановлюється Додатком, що є невід’ємною частиною цього Договору.
2.3. Нормативна база документів згідно п. 2.1 повинна відповідати чинному українському законодавству. Підрядник гарантує, що використання нормативної бази документів наданих Замовнику згідно п. 2.1. не призведе до порушення Замовником прав інтелектуальної власності.
2.4. Право власності на результати робіт (предмет підряду) за Даним Договором переходить до Замовника з моменту підписання Акту передавання-приймання виконаних робіт.

3. Умови узгодження зв’язку між сторонами
3.1 Повноважними представниками сторін за Цим Договором є:
Підрядник: __________________, телефон ------------------------.
Замовник: ___________________, телефон -----------------------.

4. Вартість роботи та порядок розрахунків
4.1. Вартість роботи становить - 3000 (три тисячі) гривень. Вартість вказана з ПДВ.
4.2. Оплата робіт, що виконуватимуться за Даним Договором, здійснюється на умовах 100% передоплати шляхом переказу коштів на поточний рахунок Підрядника.
4.3. Акт передавання-приймання виконаних робіт оформлюється протягом тижня після фактичного виконання робіт Підрядником.

5. Обов'язки сторін
5.1. Обов'язки Підрядника:
5.1.1. Своєчасно та якісно виконати роботу, зазначену в п. 2.1 цього Договору, із дотриманням вимог п. 2.3.
5.1.2. Не передавати третій особі копії документів та інформацію, що регламентує використання комп’ютерної техніки та програмного забезпечення на підприємстві Замовника, без письмової згоди Замовника.

5.2. Обов'язки Замовника:
5.2.2. Надавати повноважному представнику Підрядника за його вказівкою документи та інформацію, необхідну для належного виконання зобов'язань по виконанню робіт, вказаних в п. 2.1 цього Договору.
5.2.3. Забезпечити представників Підрядника робочим місцем для роботи із документами на підприємстві Замовника.
5.2.4. Документами, що надаються Підряднику, є паперові копії стандартів, положень, інструкцій, наказів, розпоряджень, які регламентують використання комп’ютерної техніки та програмного забезпечення на підприємстві Замовника.

6. Відповідальність сторін та вирішення спорів
6.1. У випадку порушення своїх зобов'язань за цим Договором Сторони несуть відповідальність визначену Даним Договором та чинним законодавством. Порушенням зобов'язання є його невиконання або неналежне виконання, тобто виконання з порушенням умов, визначених змістом зобов'язання.
6.2. Сторони не несуть відповідальність за порушення своїх зобов'язань за Даним Договором, якщо воно сталося не з їх вини. Сторона вважається не винуватою, якщо вона доведе, що вжила всіх залежних від неї заходів для належного виконання зобов'язання.

7. Строк дії Договору та інші умови
7.1. Договір набуває чинності з моменту його підписання Сторонами і діє до повного виконання Сторонами своїх обов’язків.
7.2. Умови Даного Договору можуть бути змінені за взаємною згодою Сторін з обов'язковим складанням письмового документу.
7.3. Даний Договір складений при повному розумінні Сторонами його умов та термінології українською мовою у двох автентичних примірниках, які мають однакову юридичну силу, - по одному для кожної із Сторін.
7.4. Сторони є платниками податку на прибуток на загальних підставах.

Місцезнаходження та реквізити Сторін

Немає коментарів: