понеділок, 11 серпня 2008 р.

Договір про надання послуг

Договір №______
про надання послуг
м. "__" ___________ 2008 року
Товариство з обмеженою відповідальністю "_______________", що іменується надалі "Виконавець", в особі директора ___________________________________, що діє на підставі Статуту з однієї сторони і __________________________, що іменується надалі "Замовник", в особі ___________________, що діє на підставі __________________________, з іншої сторони, іменовані в подальшому сторони уклали цей договір про наступне:

1. Предмет договору
1.1. Замовник доручає, а Виконавець надає йому послуги із технічного обслуговування комп'ютерної техніки (надалі -ПК), оргтехніки, пристроїв відеоспостереження, на умовах цього Договору(надалі- послуги).

2. Визначення основних термінів
2.1 Під технічного обслуговування комп'ютерної техніки, оргтехніки, пристроїв відеоспостереження в цьому договорі розуміється: виконання робіт по ремонту, підключенню периферійних пристроїв ПК, оргтехніки (в тому числі телефони, факси, друкарки, копіювальні апарати) наданих Замовником, чистки та заправки оргтехніки, підключення ПК до локальної комп’ютерної мережі Замовника; усунення дрібних технічних проблем які виникли при роботі з ПК; надання консультаційної допомоги, яка стосується вимог правил техніки безпеки при роботі з ПК та оргтехнікою, встановлення, настройка, обслуговування пристроїв відеоспостереження.

3. Ціни і порядок розрахунків
3.1. Замовник оплачує послуги, вказані в п.1.1 по цінах, зазначених в рахунках-фактурах та видаткових накладних, актах виконаних робіт, що надаються Виконавцем на кожну послугу.
3.2. Ціна послуг встановлюється в гривнях з урахуванням ПДВ та узгоджується сторонами. Узгоджена сторонами ціна за послуги зазначається в рахунках-фактурах та видаткових накладних, що надаються Виконавцем на кожну партію товару.
3.3. Після отримання рахунку-фактури Замовник оплачує товар в розмірі 100 (сто) відсотків від вартості послуг протягом строку вказаного в даному рахунку-фактурі.
3.4. У випадку порушення строків оплати, зазначених у п.3.3., незалежно від суми неоплачених послуг, наступне виконання послуг можливе, після повної оплати послуг за якими настав строк оплати.
3.5. Сторони дійшли згоди, що оплата послуг здійснюється відповідно до рахунків-фактур та з дотриманням черговості оплати послуг, а саме, кошти, що надходять від Замовника є оплатою за отриману 1, 2, 3, 4 і т.д. послугу та зараховуються Виконавцем з дотриманням зазначеної черговості, незалежно від даних зазначених в платіжних документах Замовника.

4. Права й обов'язки Замовника
4.1. Замовник має право на:
4.1.1. Одержання необхідної доступної, достовірної та своєчасної інформації, що стосується послуг.
4.1.2. Несплату вартості послуг, не наданих у термін, установлений договором.
4.1.3. Безкоштовного усунення Виконавцем недоліків у наданні послуг, що стались з вини Виконавця.
4.2. Замовник зобов'язується:
4.2.1. Своєчасно, у встановлений Договором термін (п.3.1.), оплачувати надані послуги.
4.2.2. Надавати Виконавцю доступ до технічних пристроїв Замовника на час виконання послуг.

5. Права й обов'язки виконавця
5.1. Виконавець має право на:
5.1.1. Стягнення неустойки в разі несвоєчасного внесення Замовником платежів за надані послуги згідно з чинним законодавством та умовами Договору.
5.1.2. Припинення надання послуг з повідомленням про це Замовника за тиждень до їх припинення, у разі несплати за них упродовж терміну вказаного в рахунках-фактурах або порушення вимог, передбачених пунктом 4.2.2 цього Договору.
5.2. Виконавець зобов'язується:
5.2.1. Надавати якісні послуги.
5.2.2. У разі надання неякісних послуг упродовж трьох календарних днів прибути на виклик Замовника і протягом п'яти календарних днів зробити відповідні перерахунки розміру плати за неякісно надані послуги.
5.2.3. Зразу після ліквідації заборгованості або усунення порушень з боку Замовника поновлювати надання послуг.

6. Відповідальність сторін
6.1. За невиконання чи неналежне виконання зобов'язань по даному договору сторони несуть відповідальність, передбачену діючим законодавством та даним договором.
6.2. Виконавець не несе відповідальності за шкоду що була заподіяна Замовнику неліцензійним програмним забезпеченням, фізичними пошкодженнями або некваліфікованим втручанням в роботу обладнання.
6.3. Сторони звільняються від відповідальності по даному договору, якщо невиконання зобов'язань є наслідком дії обставин непереборної сили (форс-мажорних обставин).

7. Додаткові умови
7.1. Даний договір складено українською мовою в двох примірниках по одному примірнику для кожної сторони, що мають однакову юридичну силу.
7.2. У разі зміни банківських реквізитів, юридичної чи фактичної адреси будь-якої із сторін, сторона по відношенню якої сталися такі зміни зобов'язана повідомити іншу сторону протягом 2-х календарних днів.
7.3. Всі зміни і доповнення до цього Договору вважаються дійсними, якщо вони оформлені в письмовій формі, підписані представниками кожної із сторін і скріплені печатками.
7.4. Всі документи оформлені належним чином, що видані на підставі даного договору та передані за допомогою факсимільного зв'язку чи іншим способом, що дає можливість встановити від кого надійшли документи, мають однакову юридичну силу з оригіналами відповідних документів.

8. Термін дії договору
8.1. Договір набирає чинності з моменту підписання і діє до " __ " .________ 200__ року.
8.2. Закінчення строку дії Договору не припиняє права та обов'язки сторін (правовідносини сторін), що виникли на підставі даного Договору.
8.3. Кожна із сторін, яка має бажання розірвати даний договір зобов'язана повідомити відповідну сторону не менше, ніж за два місяці.
8.4. Сторони дійшли згоди, що одностороння зміна умов договору, одностороннє розірвання договору, одностороння відмова від виконання взятих на себе зобов'язань можливі лише у випадках, передбачених в даному договорі.
8.5. Реорганізація будь-якої із сторін не є підставою для розірвання даного договору. Всі права та обов'язки за даним договором переходять до правонаступника.

9. Адреси та банківські реквізити сторін

Немає коментарів: